Rareș Bogdan: Sunt ultimele alegeri organizate de PSD și ALDE

92
2 minute de lectură

Rareș Bogdan a declarat, duminică, după închiderea urnelor de vot, că următoarele ore sunt decisive, deoarece voturile pot fi fraudate. El a afirmat că PNL solicită demisia premierului Viorica Dăncilă pentru organizarea alegerilor.

„Vă felicit pentru că astăzi (duminică – n.r.) România a dovedit că este europeană. Prezența la vot a dovedit că acestei țări în momente de cumpăna îi păsa. Că acest neam nu se lasă îngenuncheat când o gașcă de infractori încearcă să îl îngenuncgeze. Vreau să mulțumesc în mod special tuturor celor 240.000 membrii ai PNL, tuturor celor 1100 de primari, tuturor celor 14.000 de consilieri locali și județeni, tuturor activiștilor, militanților, votanților noștri care s-au dovedit într-un număr extrem de mare și care au redat România oamenilor credincioși care vor să își crească copiii aici. Un gând deosebit fraților noștri din diaspora care au fost umiliți ăntr-un mod mai grav decât în urmp cu patru ani și jumătate. Îi asigurăm că următoarele alegeri vor fi organizate de PNL și aliații săi. Sunt ultimele alegeri organizate de PSD și cei din ALDE care nici nu au făcut pragul”, a declarat Rareș Bogdan, la sediul PNL, după închiderea urnelor de vot.

Bogdan a adăugat că cere demisia premierul, precizând că nu îl va ierta nici pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu.

„Vreau să îi asigur că nu îl vom ierta pe Teodor Meleșcanu. Solicităm părăsirea de urgență a guvernului și de asemenea doamnei Viorică Dăncilă îi cerem demisia pentru modul în care a organizat alegerile și pentru refuzul de a prelungi programul cu două zile. Următoarele ore sunt decisive. Trebuie păzit fiecare vot. Bucuria o să o avem mâine. Este important că nimeni să nu poată fraudă un vot. Va rog păziti voturile”, a conchis Rareș Bogdan.

Și secretarul general al PNL, șeful de campanie, Siegfried Mureșan, a afirmat că „România a arătat că după 30 de ani de la Revoluție se poate” și că „democrația a învins”: „PNL este pregătit să guverneze România”, a adăugat liberalul.

Institutul de sondare Curs-Avangarde anunță primul exit poll pentru ora 19.00, datele arătând că PSD, PNL și USR-PLUS sunt foarte apropiate. Sondajul nu ia în calcul votul din Diaspora.

Datele exit poll Curs Avangarde pentru ora 19.00:

PSD- 25,8%

PNL-25,8%

USR-PLUS- 23,9%

ALDE- 4,9%

PRO România-5,7%

UDMR- 5,4%

PMP-5,2%

Alții- 3,3%

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele