Record de încasări pentru Tarantino

92
1 minut de lectură

Pelicula „Once Upon a Time In Hollywood“ a celebrului Quentin Tarantino, a depășit toate așteptările în cursul weekend-ului trecut, devenind lansarea cu cele mai mari încasări pentru neconvenționalul regizor și scenarist, informează CNN.

Pelicula, a cărei acțiune are loc în Hollywoodul anului 1969 și avându-i în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, a încasat aproximativ 40,4 milioane de dolari de vineri până duminică, obținând locul doi în box office-ul american.

Sony estima încasări de 30 de milioane de dolari înaintea weekend-ului. Precedentul record al lui Tarantino a fost de 38 de milioane de dolari în weekend-ul lansării peliculei „Inglourious Basterds“, în 2009.

Cifra de 40 de milioane de dolari poate să nu pară una impresionantă comparativ cu încasările unor pelicule de calibrul celor de la Disney, însă reprezintă un debut foarte bun pentru un film neconectat la un brand sau franciză. Bugetul peliculei a fost de 90 de milioane de dolari.

Cu siguranță, numele regizorului, distribuția de prim rang și recenziile favorabile au contribuit la lansarea de succes. „Once Upon a Time In Hollywood“ a obținut un scor de 86% pe Rotten Tomatoes și „B“ pe CinemaScore.

Prima poziție a fost ocupată de „The Lion King“ pentru al doilea weekend consecutiv. Pelicula este un remake al celebrului film de animație din 1994, obținând încasări de 75,5 milioane de dolari în Statele Unite pe parcursul weekend-ului precedent.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele