Românii au la dispoziție 395 de locuri de muncă prin intermediul EURES

31
1 minut de lectură

Lucrătorii români au la dispoziție 395 de locuri de muncă puse la dispoziție de operatorii economici din Spaţiul Economic European (SEE) prin intermediul reţelei Eures România. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) acestea sunt cu preponderenţă în Marea Britanie.

În timp ce angajatorii din Regatul Unit al Marii Britanii oferă 175 de posturi, cei din Olanda au vacante 83 de locuri de muncă, iar cei din Germania un număr de 43 de posturi libere. Potrivit datelor centralizate, Norvegia oferă 27 locuri de muncă, în Finlanda sunt disponibile 19 posturi, iar ierarhia continuă cu Suedia (16 posturi), Slovacia (12), Ungaria (10), Belgia (7) şi Irlanda (3).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.rosau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.

Lidia Truică
Jurnalist cu 27 de ani de experiență, din care 23 în presa economică. A debutat în presă in 1993 ca jurnalist la cotidianul Evenimentul Zilei și a continuat să lucreze în mai multe instituții de presă abordând domenii precum agricultura, energie, sanatate.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele