Ryanair anulează toate cursele spre Italia până pe 8 aprilie, inclusiv cele din România

41
1 minut de lectură
Photo by Ralph Orlowski/Getty Images

Ryanair anulează cursele interne din Italia începând de miercuri, precum și pe cele internaţionale dinspre si către Italia, începând de vineri, a anunțat, marți, compania aeriană.

Ryanair a anunţat, marți, anularea tuturor zborurilor către şi dinspre Italia, după decizia Guvernului italian de a bloca transporturile în întreaga ţară din cauza înmulţirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Decizia se aplică şi zborurilor de pe aeroporturile din România.

Totodată, zborurile operatorului din Italia, pe rute interne, au fost şi ele suspendate începând de miercuri. Cele internaţionale vor fi anulate de vineri. Decizia se aplică cel puţin până pe 8 aprilie, inclusiv.

Pasagerii internaţionali care vor să fie repatriaţi şi aveau bilete luate pentru zboruri programate după data implementării suspendării curselor pot să primească un loc în cursele dinaintea datei de vineri, 13 martie.

Toţi pasagerii afectaţi pot să aleagă între remunerarea totală a sumei plătite sau să primească credite de călătorie valabile pentru cursele Ryanair din următoarele 12 luni.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele