Sajid Javid: Boris Johnson este „știrea de ieri“

42
1 minut de lectură

Sajid Javid, unul dintre candidații pentru postul de premier al Marii Britanii a declarat că rivalul său Boris Johnson este „știrea de ieri“ și este timpul ca o nouă generație să preia puterea în cadrul Partidului Conservator, relatează Mediafax.

„Eu sunt candidatul schimbării, Boris Johnson este știrea de ieri“, a declarat Javid după ce și-a lansat candidatura la funcția de premier al Marii Britanii și lider al Partidului Conservator.

„El este în politică de ceva timp, a acumulat multe cunoștințe, încă mai are un rol importsnt de jucat, dar cred că dacă dorim să ne apropiem de noua generație și să progresăm ca țară, atunci este timpul pentru o nouă generație cu o nouă agendă curajoasă“, a explicat Javid.

Javid, care deține funcția de ministru de Interne, a afirmat că electoratul a simțit că politicienii au fost incompetenți deoarece Marea Britanie încă nu a părăsit Uniunea Europeană.

„Cred că acum sunt în mod univoc în măsură să conduc partidul și țara către provocările care ne așteaptă. Am un plan credibil și onest pentru a realiza Brexitul până la finalul lunii octombrie“, a afirmat Javid.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele