Semnal de la Londra: “Eu le-aş spune iranienilor: nu subestimaţi determinarea SUA”

235
1 minut de lectură

Statele Unite vor riposta militar în mod determinat în cazul în care Iranul va ataca obiective americane, a avertizat, luni, ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, în contextul în care preşedintele american, Donald Trump, a ameninţat dur Teheranul.

“Eu le-aş spune iranienilor: nu subestimaţi determinarea Statelor Unite”, a declarat Jeremy Hunt, ministrul britanic de Externe, cu ocazia reuniunii Adunării Mondiale a Sănătăţii, desfăşurată la Geneva.

“Statele Unite nu vor război cu Iranul, dar dacă vor fi atacate obiective americane, vor riposta. Iar iranienii trebuie să se gândească foarte, foarte atent la acest lucru”, a atras atenţia Jeremy Hunt, citat de cotidianul The Telegraph.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a ameninţat Iranul cu distrugerea în cazul unui conflict militar. Reacţionând la un atac cu rachete produs la circa un kilometru de Ambasada SUA din capitala Irakului, Donald Trump a declarat, prin Twitter: “Dacă Iranul vrea să lupte, acesta va fi sfârşitul oficial al Iranului. Să nu mai ameninţe niciodată Statele Unite!”

Citiți și: Oficial rus: Moscova nu va permite Iranului să obțină arme nucleare

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele