Serviciul de Transport București decontaminează toate vehiculele cu soluții care distrug virusurile

40
1 minut de lectură

Serviciul de Transport București (STB) începe, în noaptea de sâmbătă spre duminică, decontaminarea tuturor celor aproximativ 1.600 de vehicule aflate în parcul circulant, folosind soluții care distrug virusurile, anunță STB, într-un comunicat de presă.

Procedeul utilizat este acela de a pulveriza în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor, o ceață densă de decontaminare, pe baza unei substanțe speciale care distruge virusurile. Acest proces se va desfășura permanent și va cuprinde, etapizat, toate vehiculele, anunță STB.

În paralel, tot pe timpul nopții, STB a început un program de curățare a celor 480 de refugii, cu mobilierul aferent, borne, copertine, garduri de separare a căii de rulare etc. Totodată, sunt curățați de vegetație și vopsiți la bază un număr de aproximativ 10 la sută din cei 15.000 de stâlpi aflați în administrare.

STB face apel la călători să respecte eforturile angajaților săi și păstreze curățenia, atât în vehicule, cât și în stații, „dovedind un comportament și spirit civic responsabile”.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele