Simona Halep – Iga Swiatek, din optimile Roland Garros, se joacă luni, pe Philippe Chatrier

49
1 minut de lectură

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat programul de luni, 3 iunie, zi în care Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va disputa partida contra polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA), informează Mediafax.

Partida dintre Halep și Swiatek este programată a patra pe arena Philippe Chatrier, după meciurile Kenin – Barty, Djokovic – Struff și Thiem – Monfils. Astfel, meciul urmează să se dispute în jurul orei 18:00.

La doar 18 ani, Swiatek ocupă locul 104 mondial, dar are o ascensiune interesantă în acest an. Puig, care este mai bine clasată decât Swiatek în clasamentul mondial, a avut parte de o partidă de uzură în faţa polonezei. Deşi a reuşit să-i administreze o lovitură importantă în primul set, scor 6-0, Puig a pierdut următoarele două seturi identic, scor 6-3, 6-3, iar partida s-a terminat după aproape două ore.

Spre deosebire de Swiatek, Simona Halep a reuşit să o învingă pe Tsurenko în sub o oră de joc: „Nu am simţit că am jucat cu o adversară accidentată. Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată. Mă bucur că sunt din nou în optimi. Mereu am în minte imaginea când am ridicat trofeul câştigătoarei pe acest teren“, a spus Halep, la finalul partidei care i-a adus calificarea în optimi.

În 2018, Swiatek a reuşit să câştige turneul junioarelor de la Wimbledon, în urma unie victorii împotriva lui Leonie Küng, scor 6-4, 6-2.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele