Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Beijing, după ce a trecut de Rebecca Peterson

30
2 minute de lectură

Simona Halep (6 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului Premier Mandatory din Beijing (China), duminică dimineaţa, după ce a trecut de suedeza Rebecca Peterson (53 WTA), scor 6-1, 6-1, transmite Mediafax.

WTA Beijing 2019: A început partida dintre Simona Halep şi Rebecca Peterson, al doilea duel dintre cele două sportive

UPDATE Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului din Beijing

Halep a revenit pe teren la patru zile după abandonul în optimile de finală ale turneului de la Wuhan şi a obţinut o victorie clară contra lui Peterson. Deşi nu a părut la capacitate maximă, românca a câştigat fără emoţii duelul cu suedeza, profitând şi de numeroasele greşeli ale adversarei.

Primul set s-a încheiat după 29 de minute, Halep câştigând de trei ori pe serviciul lui Peterson şi cedând un singur game. Setul secund s-a disputat într-o manieră similară, cu sportiva din Constanţa la conducerea jocului. Ce mai lung game a avut loc la scorul de 3-1 pentru Halep, când Peterson a avut două şanse de a face break, nefructificate însă. Jocul s-a încheiat după o oră şi 12 minute.

În turul secund de la Beijing, Simona Halep va întâlni învingătoarea din partida Ekaterina Alexandrova (39 WTA) – Bernarda Pera (81 WTA), ultima venită din calificări. Partida dintre cele două va avea loc duminică, în jurul orei 12:00.

Turneul Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 de dolari, se desfăşoară în perioada 28 septembie – 6 octombrie.

UPDATE Simona Halep a câştigat primul set al meciului cu Rebecca Peterson

Simona Halep (6 WTA) a câştigat primul set al partidei cu Rebecca Peterson (53 WTA), cu 6-1.

Suedeza nu a avut drept la replică, reuşind să câştige în faţa româncei doar un game şi având trei servicii pierdute. Primul set a avut o durată de 29 de minute.

La momentul transmiterii acestei ştiri, Simona Halep evoluează în turul 1 al turneului de la Beijing, împotriva jucătoarei suedeze, Rebecca Peterson.


Cele două sportive s-au mai întâlnit pe teren, în anul 2013, în primul tur al turneului de la Bastad, când Simona Halep a învins-o pe Peterson, cu scorul de 6-4, 6-0, într-o partidă care a durat o oră şi nouăsprezece minute.

Dacă Halep va trece de Peterson, va evolua, în turul doi, cu câştigătoarea partidei dintre Ekaterina Alexandrova (39 WTA) şi Bernarda Pera (81 WTA).

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele