Starea lui Boris Johnson este stabilă şi are o dispoziţie bună

116
1 minut de lectură

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, nu este conectat la aparate de respiraţie şi este în stare stabilă, având o bună dispoziţie, anunţă Guvernul de la Londra.

Sursa foto: Twitter

Premierul Boris Johnson este în stare “stabilă” şi nu a fost diagnosticat cu pneumonie, având o dispoziţie bună, a comunicat marţi Downing Street, conform postului Sky News şi cotidianului Le Figaro.

“Starea premierului rămâne stabilă, a fost stabilă de ieri până azi, are o dispoziţie bună. Primeşte un tratament standard cu oxigen şi respiră fără asistenţă artificială. Nu a avut nevoie de asistenţă respiratorie mecanică, nici de asistenţă respiratorie noninvazivă”, a precizat Biroul şefului Guvernului britanic.

Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate.Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat duminică seară, din raţiuni de precauţie, în Spitalul “St Thomas” din Londra, având “simptome persistente”.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele