SURSE: Identificarea unui ADN în oasele din curtea lui Dincă, sub semnul întrebării

376
1 minut de lectură

Identificarea unui ADN din analiza oaselor descoperite la locuința lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere din Caracal, este, în prezent, sub semnul întrebării, din cauza faptului că oasele sunt foarte calcinate, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul INML.

Specialiștii Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală spun că fac eforturi ca până vineri să transmită un rezultat al analizei ADN în ceea ce privește oasele găsite la locuința lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Cu toate aceste, surse din cadrul INML au precizat că oasele sunt extrem de calcinate și deteriorate, astfel că depistarea unui material genetic, respectiv depistarea unui ADN, este în acest moment, pusă sub semnul întrebării.

„Nu știm în momentul de față dacă vom găsi un material genetic în acele oase, pentru că sunt foarte calcinate. Este foarte dificil să depistezi un ADN. Dar, dacă se va găsi ceva, vom face tot posibilul ca până vineri să comunicăm un rezultat”, au declarat sursele citate.

Rămășițele găsite la locuința lui Gheorghe Dincă au fost aduse la INML în weekend, iar analiza lor a început luni dimineață.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele