Sylvester Stallone pregăteşte al patrulea film din franciza “The Expendables”

52
1 minut de lectură

Sylvester Stallone a anunţat că pregăteşte a patra parte din franciza de succes “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, care a avut în distribuție numeroase staruri ale filmelor de acţiune, precum Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger, se aratâ într-un comunicat Mediafax.

După ce și-a luat adio de la emblematicii săi eroi Rocky și Rambo, actorul pregătește continuarea seriei “The Expendables”, potrivit bfmtv.com.

Sylvester Stallone a anunțat pe contul său de pe rețeaua Instagram că “focurile de artificii de 4 iulie (Ziua Națională a SUA, n.r.) i-au dat idei”. “Am început să pregătesc următoarea aventură”, a mai scris acesta într-un text publicat lângă o fotografie a lui Barney Ross, personajul său din serie.

Sylvester Stallone a lansat primul lungmetraj din seria “Eroi de sacrificiu”, cu numeroase staruri ale filmelor de acţiune, precum Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Steve Austin şi Mickey Rourke, în anul 2010.

De atunci, starul hollywoodian a lansat două continuări ale acelui film, în care au apărut alte nume mari ale filmelor de acţiune precum Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Arnold Schwarzenegger.

Cele trei filme din franciza “Eroi de sacrificiu/ The Expendables” au generat împreună încasări de 804 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele