Szijjarto: Este revoltător ce s-a întâmplat cu candidatul României pentru funcția de comisar european

48
1 minut de lectură
Szijjártó și ministrul austriac de externe. Sebastian Kurz în 2015. Foto: Bundesministerium für Europa, Integration und Äusseres

Ministrul de Externe al Ungariei, Szijjarto Peter, susține că este revoltător ce s-a întâmplat cu candidatul României pentru funcția de comisar european, refuzul acestuia fiind din motive politice, transmite MEDIAFAX.

Întrebat, luni, într-o conferință de presă la Arad, cum comentează situația numirii comisarilor europeni, Szijarto Peter a spus că ceea ce s-a întâmplat în săptămânile trecute în ceea ce privește noua componență a CE este o problematică a democrației europene.

„Consider că este revoltător ceea s-a întâmplat și cu candidatul pentru funcția de comisar european și din România și din Ungaria. Este o problematică a democrației europene ce s-a întâmplat în săptămânile trecute. Guvernul României a avut dreptul de a numi un comisar și este absolut evident că acest refuz s-a făcut din motive politice. Nu vreau să ghicim ce se va întâmpla în viitor”, a spus Szijarto.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele