Tăriceanu: Haideți să facem din anul 2020 anul lui “fără incompetenți în funcții publice”!

78
2 minute de lectură
Foto: Agerpres

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, marți, pe Facebook, într-un mesaj cu ocazia Anului Nou, că, având în vedere că 2019 a fost “anul lui «fără penali în funcții publice»”, anul viitor ar trebui să fie “anul lui «fără incompetenți în funcții publice»”.

Urmăriți-ne și pe Facebook

“Iată că trece și anul 2019! Un an important, cu două rânduri de alegeri și cu 30 de ani de la Revoluția română! Un an în care democrația a fost pusă la încercare și a funcționat, dovadă fiind soluțiile politice rapide găsite la criza politică din partea a doua a anului. (…) Dragi români, în prag de An Nou vă îndemn să privim cu încredere la viitor. Depinde doar de noi să transformăm 2020 într-un an și mai bun decât cel pe care tocmai îl încheiem. (…) Să nu uităm că și în anul care începe în câteva ore vom avea două rânduri de alegeri”, a scris Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul susține că ALDE se va asigura în 2020 ca Justiția să nu se întoarcă “înapoi la anii de abuzuri!”.

“Puteți conta pe mine, puteți conta pe colegii mei din ALDE, că vom face tot ce ne stă în putință să aducem în fața dumneavoastră oameni cu experiență și competență care să vă poată reprezenta la nivel local sau național. Mandatul lor trebuie să fie foarte clar: să participe la generarea de bunăstare pentru toți românii! Să se asigure că această bunăstare ajunge, în mod corect, la toți românii. Să dea legi drepte care să poată fi înțelese de toți! Să fie pavăză în fața oricăror încercări de limitare a drepturilor și libertăților românilor, oriunde trăiesc, muncesc sau studiază ei! Să se asigure că justiția nu se întoarce înapoi la anii de abuzuri!”, potrivit mesajului publicat de Tăriceanu.

În încheiere, președintele ALDE îndeamnă ca 2020 să fie anul “fără incompetenți în funcții publice”.

“Anul 2019 a fost anul lui «fără penali în funcții publice». Haideți să facem din anul 2020 anul lui «fără incompetenți în funcții publice»! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele