„The Matrix“ revine

52
1 minut de lectură

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss vor intra din nou în „Matrice“, în cea de-a patra parte a celebrei serii ce a debutat în 1999. Filmările la noua peliculă vor începe anul viitor, informează CNN.

Cele două staruri se vor reîntâlni cu unul dintre scenariștii și regizorii inițiali ai seriei, Lana Wachowski, care a lucrat la prima peliculă împreună cu sora sa, Lilly.

„The Matrix“ îl prezintă pe Reeves în rolul lui Neo, un bărbat care a descoperit că umanitatea este captivă într-o realitate virtuală numită „Matricea“. Eroul află că este cel al cărui destin este să elibereze lumea. Moss, Laurence Fishburne și Hugo Weaving se numără printre partenerii de film ai lui Reeves.

Filmul a fost un mare succes și a dus la două continuări, „The Matrix Reloaded“ și „The Matrix Revolutions“, filmate simultan și lansate în cinematografe în 2003, concluzionând povestea originală.

Cinematografele AMC au anunțat că vor aniversa 20 de ani de la „The Matrix“, cu o săptămână de proiecții ce va debuta la 30 august.

Anunțul referitor la continuarea „Matrix“ vine în momentul în care studiourile majore se uită la vechile francize în căutarea următorului blockbuster. Noul film va apărea sub sigla Warner Bros.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele