Theresa May continuă să respingă ideea unui nou referendum

1 minut de lectură

Downing Street a anunțat că premierul britanic, Theresa May, continuă să se opună repetării referendumului de Brexit, indiferent sub ce formă, în timp ce Guvernul se pregătește pentru o a șaptea săptămână de negocieri cu laburiștii în încercarea de a obține un compromis.

Potrivit adjunctului liderului laburist, Tom Watson, un acord cu Guvernul va fi aproape imposibil de obținut fără acceptarea posibilității unui nou referendum.

Premierul „a spus în repetate rânduri că se concentrează pe implementarea rezultatelor primului referendum“, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street, citat de The Guardian.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (centru-stânga, opoziţie), a semnalat recent că ar trebui organizat un nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană.

Guvernul de la Londra a decis participarea la alegerile pentru desemnarea membrilor Parlamentului European, scrutinul urmând să fie organizat în Marea Britanie pe 23 mai.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele