Trump: Raportul lui Mueller este „ridicol“, dar ar trebui făcut public

Foto: Getty Images

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că este de părere că raportul procurorului special Robert Mueller, privind ingerințele electorale ruse și presupuse contacte între apropiaţi ai lui Trump şi oficiali ruşi, ar trebui făcut public, deși consideră „ridicolă“ însăși existența acestui raport.

Procurorul special Robert Mueller coordonează investigaţiile în cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi presupuse contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, informează Mediafax.

„Permiteți oamenilor să-l vadă“, a declarat Trump când a fost întrebat despre raportul Mueller, adăugând: „Să vedem dacă este sau nu legitim“.

Președintele a mai afirmat că personal abia așteaptă să citească concluziile raportului, însă a contestat faptul că procurorul Mueller a fost împuternicit să elaboreze acest raport.

„Tocmai am câștigat una dintre cele mai importante alegeri din istoria acestei țări. Acum, cineva care niciodată nu a obținut un vot, scrie un raport?“, a afirmat Trump, completând: „Așa că, explicați asta deoarece alegătorii mei nu înțeleg. Și nici eu nu înțeleg“.

Comentarii

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.