Trump sugerează că Pelosi ar putea fi vinovată de trădare

15
1 minut de lectură
Foto: Getty Images / Guliver

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat că Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților, s-ar putea face vinovată de trădare în legătură cu investigaţia parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii liderului de la Casa Albă, informează agenția de știri Reuters, citată de MEDIAFAX.

“Nancy Pelosi știa despre toate minciunile Shifty Adam Schiff și fraudele masive comise împotriva Congresului și poporului american”, a afirmat Trump, referindu-se la președintele Comitetului de Informații din Camera Reprezentanților, Adam Schiff.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, crede că Rusia este implicată în cazul controversatei conversaţii a preşedintelui Donald Trump cu omologul din Ucraina, Volodimir Zelenski, privind anchetarea lui Joseph Biden şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele