Trump: Zone întregi din Iran vor fi distruse, în caz de război

87
1 minut de lectură

Preşedintele american, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia „ofensatoare“ a Administraţiei de la Teheran la propunerile sale de negocieri, avertizând că zone din Iran vor fi distruse în cazul unui eventual război, relatează Mediafax.

„Acest minunat popor iranian suferă, şi fără niciun motiv. Conducerea Iranului consumă toţi banii pentru terorism, foarte puţini pentru altceva. Statele Unite nu uită că Iranul a folosit dispozitive explozive artizanale şi proiectile cu penetrare puternică (bombe), care au ucis 2.000 de americani şi au rănit mulţi alţii“, a comentat Donald Trump într-o postare pe Twitter.

„Comunicatul foarte ignorant şi foarte ofensator transmis astăzi de Iran arată doar că ei nu înţeleg realitatea. Orice atac al Iranului asupra oricărui obiectiv american va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare. În unele zone, va însemna ştergere totală. Nu mai este vorba de stilul John Kerry şi Barack Obama!“, a adăugat Donald Trump, referindu-se la fostul secretar de Stat şi fostul preşedinte al SUA.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele