Tusk către Dăncilă: Judecătorii și nu politicenii trebuie să decidă cine este vinovat și cine nu

100
1 minut de lectură

Donald Tusk, președintele Consiliului European, i-a atras atenția premierului român Viorica Dăncikă că judecătorii și nu politicienii sunt cei care trebuie să stabilească vinovățiile, potrivit unui mesaj postat joi de oficialul european pe contul său de Twitter.

”Întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă pe tema situației președinției României a Consiliului Uniunii Europene, a pregătirii summitului de la Sibiu și a statului de drept. Poate sunt eu de modă veche, dar încă cred că judecătorii, nu politicienii, sunt cei care trebuie să decidă cine este vinovat și cine este nevinovat”, a scris Tusk pe contul de Twitter.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele