Un ministru din Guvernul Maia Sandu demisionează

52
1 minut de lectură

17.43: Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, o propune în funcție de ministru al Justiției pe Olesea Stamate, după ce Stanislav Pavlovschi a părăsit acest portofoliu.

Ministrul Justiției, Stanislav Pavlovschi, își dă demisia din funcția de ministru al Justiției. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă pe pagina sa de Facebook. Pavlovschi a declarat că în perioada lucrului asupra planului de acțiuni a „identificat mai multe incompatibilități de caracter personal”, ceea ce, potrivit lui, fac imposibilă activitatea sa în Guvern, potrivit agora.md.

„Mi-a parvenit propunerea să devin Ministru al Justiției în componența Guvernului condus de doamna Maia Sandu. Am primit ca o mare onoare această propunere, sincer considerând că voi fi capabil să schimb în bine multe lucruri în domeniul Justiție. Însă, în perioada lucrului asupra planului de acțiuni în domeniul Justiției am identificat mai multe incompatibilități de caracter personal, care, din păcate, potrivit Constituției Republicii Moldova fac imposibilă activitatea mea în calitate de Membru al Guvernului”, a scris Pavlovschi.

Mai multe detalii, aici

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele