Un polițist le cumpără sătenilor pâine din banii lui și le compune poezii

348
2 minute de lectură

Un tânăr polițist din localitatea Iclănzel, Mureș, Vlad Adrian, i-a cucerit pe localnici. Le cumpără zilnic pâine din banii lui și le compune și poezii, doar să nu fie nevoiți să iasă din curte și să se expună pericolului infectării cu noul coronavirus

Conducerea Poliției Mureș a fost foarte mândră de isprava polițistului, de modalitatea lui inedită de a se implica.

„Să nu ai grija de mâine!/ Personal am să împart pâine./ Am s-o fac pe banii mei, /Doar ca sfatul meu să-l iei!/ Vreau ca tu să fii în casă, /Vreau să fii în siguranţă! /Cu familia ta la masă!/ Că eu nu pot, dar îmi pasă!/ Sunt om, dar sunt poliţist/ Şi-am jurat să-mi dau şi viaţa!/ Stau în frig şi strâng din dinţi/ Văd în faţă siguranţa!/ Şi te rog să mă înduri,/ Dacă ai nevoie de ceva,/ Spune-mi! Te voi ajuta!”-aceasta este poezía compusă de Vlad Adrian, pe care o spune localnicilor atunci când le duce pâinea.
Șefii poliției au explicat că tânărul a căutat, în special, persoanele care nu au curaj să ceară ajutor și care un au posibilități.

„Aceste gânduri aparţin colegului nostru, Vlad Adrian din cadrul Postului de Poliţie Iclănzel, care a demonstrat faptul că în această perioadă, mai presus de orice, poliţiştii sunt în primul rând oameni. Cu toţii avem astăzi grija acestui virus, dar unii au multe alte griji împovărătoare, precum grija pâinii pe care trebuie să o pui pe masă sau grija izolării în nevoi.

La cei care nu îndrăznesc să ceară a ajuns colegul nostru, care din proprie iniţiativă a oferit pâine persoanelor vârstnice şi fără posibilitate de a se deplasa, de pe raza comunei Iclănzel.

Le-a oferit cu sufletul deschis, aducând un zâmbet pe chipul acestora, încurajându-i cu credinţă să nu îşi piardă încrederea într-un viitor mai bun!”, a explicat conducerea Inspectoratului Județean de Poliție, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele