Vicepreședintele PSD Doina Pană: vor fi remanieri

43
2 minute de lectură

Vicepreședintele PSD Doina Pană spune că, din punctul său de vedere, vor fi remanieri, în condițiile în care comisia de monitorizare a Guvernului a terminat prima parte a evaluării miniștrilor, urmând ca raportul să fie analizat de Viorica Dăncilă, transmite Mediafax.

Vicepreședintele PSD pentru regiunea de Nord-Vest, Doina Pană, a declarat vineri, într-o conferință de presă la Bistrița, că prima parte a evaluării miniștrilor, legată de realizări, a fost terminată de comisia de monitorizare a Guvernului. Ea spune că se așteaptă doar analiza premierului Viorica Dăncilă.

“Ne-am încheiat prima parte a muncii în acea comisie de evaluare a realizărilor programului de guvernare. Urmează partea cu resursele umane care va dura mai mult, evident. A fost o muncă contra cronometru, iar la ora actuală raportul este gata”, a spus Doina Pană. După analiza raportului, premierul va prezenta concluziile în Comitetul Executiv al PSD care va avea loc cel mai probabil la sfârșitul săptămânii viitoare.

”A fost o analiză foarte amplă, în sensul că pe baza rapoartelor pe care le-au înaintat miniștrii le-am confruntat cu ceea ce scrie în programul de guvernare. Este pentru prima dată când există un program de guvernare care spune clar ce măsură până la ce dată, cu ce impact se va face. (…) Am comparat rapoartele cu datele din programele de guvernare, am comparat și cu ce trebuia să scoată Parlamentul ca legislație (…). Apoi am făcut o analiză foarte amplă legată de modul cum au știut să comunice realizările la fiecare minister, pentru că din punctul meu de vedere, și nu numai al meu, cea mai mare problemă a noastră, ca și guvernare, este nu că nu luăm măsuri bune, că le luăm, dar nu știm să le facem cunoscute încât să ajungă la publicul larg și atunci practic am monitorizat toate aparițiile TV, toate conferințele de presă, toate deplasările în teritoriu ale fiecărui ministru și, în funcție de toate aceste date s-a întocmit acest raport care eu spun că va fi baza pentru hotărârea pe care o va lua doamna prim-ministru legat de remanierile care vor fi. Din punctul meu de vedere, vor fi remanieri”, a declarat Doina Pană.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele