VIDEO Firea, în halat de spital și mască la Primărie: Ne protejăm de virușii guvernamentali

220
2 minute de lectură

Gabriela Firea, care este în plină campanie electorală pentru un nou mandat la Pimăria București, a venit în ședința de miercuri a Consiliului General al Primăriei (CGMB) în halat de spital și cu mască de protecție. Firea a declarat că s-a echipat astfel pentru a se „proteja de virușii guvernamentali”.

De altfel, și consilierii PSD au venit cu halate și cu măști de protecție, dar și cu pancarte pe care scrie „Virușii la guvernare”.

„Am venit cu măști de protecție și halate și eu, și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali”, a declarat Gabriela Firea în deschiderea ședinței CGMB.

Propun astazi Consiliului General inca un proiect de hotarare pentru imbunatatirea calitatii aerului in Capitala, etapa a doua a programului prin care urmarim eliminarea din traficul bucurestean a masinilor cu grad ridicat de poluare. Prin acest proiect, care se va derula in perioada 2020-2021, vom acorda 5000 de stimulente financiare, in valoare de 9000 de lei fiecare, bucurestenilor care locuiesc in centrul orasului, in schimbul casarii unui autovehicul non euro, euro 1 sau euro 2.

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 29 ianuarie 2020

Firea a lansat încă un atac la adresa Guvernului Orban, acuzând „multe împrumuturi, puţine alocaţii, puţine pensii”.

Ea susține că sunt peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la școlile de stat din Capitală. Institutului Naţional de Sănătate Publică a comunicat alte cifre, mai exact 92 de cazuri de gripă în Bucureşti.

„Este îngrijorător faptul că Guvernul nu ia în serios această problemă. Nu este cazul să speriem populaţia, dar nici să stăm cu mâinile în sân şi să pregătim, spre exemplu, acţiuni de privatizare a sistemului de sănătate de stat. Cred că acestea sunt priorităţile naţionale şi nu ameninţările cu controale abuzive la Primăria Municipiului Bucureşti. Am pregătit deja un birou cu scaun, calculator, pâine, sare, ştergar, aşa cum am promis. Aşteptăm controalele asmuţite de domnul premier asupra Primăriei Capitalei”, a spus Firea.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele