[VIDEO] Mai mulți protestatari au încercat să intre la evenimentul lui Iohannis

105
3 minute de lectură
Captură video

Urmăriți-ne și pe Facebook

Mai mulți cetățeni s-au adunat, marți seară, în fața Bibliotecii Centrale, unde a avut loc evenimentul organizat de Klaus Iohannis, protestând nemulțumiți de faptul că nu au avut voie să participe la dezbaterea prezidențiabilului PNL. Premierul Ludovic Orban a discutat cu unul dintre protestatari, informează Mediafax.

Video: Mediafax

Un protestatar a venit cu un afiș pe care scrie „Ein volk, ein reichm ein fuhrer. Guvernul meu. Curată democrație…“.

Premierul Ludovic Orban l-a întrebat pe protestatar dacă poate fi mai rău decât pe timpul guvernării PSD.

„Nu sunt de acord cu ceea ce ați scris dumnevoastră. Nu are nicio legătură -Guvernul meu-. Nu ați învățat, și veniți acum la o manifestare….Mai rău decât cum ne-a adus PSD-ul se putea? Făcute praf toate sistemele publice, alungați investitorii, tricat relațiile cu toți partenerii noștri strategici? Și dumneavoastră veniți să îmi arătați bucata asta de hârtie?“, i-a spus Orban protestatarului.

Video: Mediafax

Relatăm declarațiile făcute de protestatari, în fața Bibliotecii Centrale, unde s-a desfășurat evenimentul organizat de prezidențiabilul PNL:

-„În 2015, domnul Iohannis, că pentru asta l-am votat, a spus că va renunța la imunitate. Vreau să știu de ce nu a făcut-o. De ce ar trebui să îl votăm din nou, odată ce nu și-a respectat promisiunea?”

-„Care este poziția dânsului cu privire la gazele României?”

-„Mai devreme a spus că dumnealui a spus că respectă independența justiției. În momentul în care a primit o sentință definitivă asupra casei a spus că nu e bună, că îl nemulțumește. Cum își consideră această poziție, că sentința nu e bună? Aș dori să răspundă. El mai respectă justiția când spune asta?”

-„De ce se îngrădește libertatea presei? Toate lumea are acces public, e o clădire publică. De ce a ales el după o mustață? Doamna Turcan nu cred că are diplome foarte multe”

-„Aș vrea să o întreg pe doamna asta distinsă, doamna Turcan. A spus că de ce doamna Dăncilă trebuie să vină sau de ce să nu vină. Ea e mai analfabetă decât Dăncilă. Ce caută ea la guvernare, că e din fostul PD-L. Cred că în spatele lui Iohannis există oameni care sunt băgați politic. Ei nu fac campanie cu cetățenii. Nu mai face baie de mulțime. Mai nou nu vrea nici presa să mai intre. Ea le spune tuturor să meargă la muncă. Unde să mergi că nu ai unde”

-„Acum am venit. Aș dori să intru ca să particip la dezbatere. Domnul îmi spune că nu am cum să intru. Este o listă. Nu sunt pe nicio listă, așa este”. ■

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele