VIDEO| Pacienta din Suceava, suspectată de coronavirus, a fost scăpată de pe targă

165
2 minute de lectură
Sursa: Twitter

Profesoara de 32 de ani din Suceava suspectată de infectare cu coronavirus a fost scăpată cu targa, vineri, de personalul medical care o transfera la Iași. Unul dintre ambulanțieri s-a împiedicat și a căzut când încerca să o urce pe femeie în autospeciala SMURD.

Incidentul s-a produs după ce profesoara de 32 de ani, din Suceava, care s-a întors din China, a fost preluată pentru a fi dusă la Iași.

Pacienta a fost scăpată cu targa de personalul medical înainte de a fi urcată în autospeciala SMURD, după ce unul dintre paramedicii care căra targa pe care se afla femeia s-a împiedicat și a căzut pe rama de acces.

incident transfer suspiciune coronavirus

PACIENTA SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS, SCĂPATĂ DE PE TARGĂ!Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" Iaşi.https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-07/PACIENTA-SUSPECTA-DE-CORONAVIRUS-SCAPATA-DE-PE-TARGA

Publicată de Monitorul de Suceava pe Vineri, 7 februarie 2020
Sursa video: Facebook/ Monitorul de Suceava

Personalul medical a sărit în ajutorul colegului și a femeii, astfel că niciunul nu a fost rănit.

O profesoară de engleză din Suceava, care s-a întors în 1 februarie din China, s-a dus, vineri, la spital, cu simptome de gripă, iar medicii i-au prelevat probe și le-au trimis la Institutul Matei Balș din București, existând suspiciune de coronavirus. Dascălul este în carantină.

Paramedicul a rămas alături de colegii săi care au transferat femeia din ambulatoriul secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Județean Suceava la Iași.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele