VIDEO – Taifunul Kammuri distruge Filipine| Decesele au început să apară

85
2 minute de lectură
Sursa: Twitter

Urmăriți-ne și pe Facebook

Cel puțin trei persoane au murit în urma taifunului Kammuri, care a lovit marți centrul Filipinelor, perturbând traficul aerian și forțând autoritățile să închidă școlile și unitățile administrative din regiune, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

Autoritățile au evacuat aproximativ 225.000 de oameni înainte ca taifunul să ajungă pe țărm în timpul nopții, cunoscut de către localnici sub denumirea de Tisoy.

Oficialii au declarat că măsurile de precauție care au fost luate au prevenit mai multe pierderi de vieți omenești, în timp ce avertizările de inundații, furtuni și alunecări de teren au fost emise în urma apariției taifunului cu numărul 20 produs anul acesta în largul coastelor filipineze.

Typhoon Kammuri hits the Philippines

Typhoon Kammuri has hit the Philippines, bringing heavy rains and strong winds.Read our full report: https://sc.mp/s8dmu

Publicată de South China Morning Post pe Luni, 2 decembrie 2019
Sursa: Facebook / South China Morning Post

„Am văzut progrese foarte mari în gestionarea guvernelor locale a pregătirilor în caz de dezastre“, a declarta purtătorul de cuvânt al Agenției filipineze penrtu Gestionarea Dezastrelor, Mark Timbal, pentru postul ANC TV.

Viteza văntului a depășit 200 de km/h, distrugând case și clădiri, smulgând pomi și indicatoare din pământ, în drumul său spre insulele din centrul arhipelagului, la sud de capitala Manila, îndreptându-se spre Marea Chinei de Sud.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele