VIDEO – Zeci de oameni se îmbulzesc pe o șosea din Teleorman la „cules” de pepeni sparți

57
2 minute de lectură

Zeci de oameni au fost filmați în timp ce luau din pepenii căzuți dintr-un camion pe DE70, la ieșirea din Alexandria. Poliția nu a fost sesizată în legătură cu acest eveniment, însă după oamenii s-au plâns de traficul îngreunat din cauza rămășițelor de pe drum, transmite Mediafax.

Mai multe mașini au profitat de traficul îngreunat și s-au aprovizionat cu pepenii căzuți dintr-o mașină de marfă. Mașina și-a continuat drumul după incident, însă zeci de oameni s-au bucurat de moment și au coborât din autoturisme pentru a-i strânge.

Dintr-o mașină de marfă care mergea spre București a căzut, marți, încărcătura de pepeni. În loc să oprească, șoferul și-a continuat drumul, lăsând un drum european plin de pepeni.

Oamenii care tranzitau zona în acel interval de timp au oprit mașinile și „au cules” pepenii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Dana Pășu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost făcută vreo sesizare pe tema pepenilor căzuți pe drumul european 70, la momentul producerii incidentului.

În schimb, Poliția a fost sesizată puțin mai târziu în legătură cu o situație de trafic îngreunat din cauza pepenilor rămași pe drum și a mașinilor care au oprit pentru a lua ce mai era întreg din marfa pierdută.

„Nu am primit nicio sesizare. Pepenii, pur și simplu, au căzut, iar conducătorul auto care îi transporta nici măcar nu a oprit. Și-a continuat drumul. Am fost sesizați mai târziu de faptul că e traficul îngreunat în zonă, pe fondul situației apărute”, a spus Dana Pășu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele