Vinietă de Comarnic pentru mașinile din București și Ilfov. Primar: Trebuie găsită calea legală

218
1 minut de lectură

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, spune că ideea introducerii vinietelor pentru mașinile înmatriculate în București și Ilfov i se pare bună, dar nu are cum să ia el această măsură. Edilul anunță că va discuta cu specialiștii pentru a vedea dacă există posibilitatea introducerii vinietelor.

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că localitatea este la fel de poluată ca și Bucureștiul, în momente de vârf, în concedii și vacanțe.

Mașinile formează, în Comarnic, cozi pe kilometri întregi, vara și iarna, spre Valea Prahovei.

Tocmai de aceea, Popa consideră că o taxă pentru mașinile înmatriculate în București și Ilfov „nu e o ideea rea”.

„E la fel de poluat (Comarnic n.r.) ca și Bucureștiul, în momente de vârf, în concedii și vacanțe. Nu am pe ce pune taxă, deocamdată. Trebuie găsită o cale legală. Hotărârea nu are cum să fie dată de Consiliul Local pentru că DN1 aparține CNAIR. Mi-ar plăcea să-mi consolideze bugetul această taxă. Ideea nu e rea, trebuie găsită calea legală însă”, a declarat Sorin Popa.

Potrivit acestuia, în următoarele zile va discuta cu aparatul de specialitate pentru a vedea dacă se găsește o soluție pentru introducerea acestei taxe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele