Viorica Dăncilă: Aceste forțe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD

50
3 minute de lectură

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, a declarat sâmbătă, la lansarea programului de candidat, că sunt forțe care vor distrugerea PSD, acesta fiind principalul scop și nu preluarea guvernării, relatează Mediafax.

“Vă mărturisesc că discursul pregătit pentru această zi arăta altfel până în ziua de joi. Știu că ceea ce s-a întâmplat v-a afectat și vreau să știți că vă înțeleg. Cu toate acestea, mă bucur din toată inima să văd că avem în continuare spiritul și energia de luptător, că ele nu mor niciodată, indiferent de momentele pe care le traversăm. Acesta e momentul în care trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne îndoim de puterea pe care o avem. Să stăm uniți și să luptăm umăr la umăr pentru ca PSD să fie din nou”, a declarat Viorica Dăncilă.

“Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război în care trebuie să ne punem efortul, munca, inimile și tot curajul de care putem da dovadă. Ca de fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt, dar ne-am întors mai puternici, mai organizați. Aceste forțe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD, e singurul lor obiectiv. A fost primul pas”, a mai sus Dăncilă.

“Noi nu fugim și nu abandonăm, că forța noastră nu e trecătoare și nu se risipește. Acest forțe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD, vor dispariția noastră ca partid, și au spus-o clar în discursul public. E singura lor miză și singurul obiectiv. Uitați-vă la ce s-a întâmplat joi în Parlament. Credeți că vor să guverneze? I-ați văzut cu vreun program. I-ați văzut bucuroși după ce a trecut moțiunea. Erau preocupați pentru că știau că e doar o victorie de etapă. Pentru ei nu căderea Guvernului a fost miza și dispariția PSD, iar această moțiune a fost un prim pas, dintr-un plan meschin de a ne elimina din competiție. Dar cei care vor să ne vadă doborâți vor regreta, pentru că vor fi taxați la vot, pentru că își vor devoala impostura și vor arăta întregii țări cum sunt. O gașcă de amatori, avidă după o putere cu care nu știu ce să facă, pe care nu știu să pună în slujba țării și a oamenilor”, a mai spus candidatul PSD la prezindențiale.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele