Vizita papală | Iohannis le mulțumește pelerinilor, instituțiilor și autorităților locale

35
1 minut de lectură

Șeful statului transmite “salutul său călduros” celor care l-au întâmpinat pe Suveranul pontif în timpul vizitei sale în România, se arată într-un comunicat remis luni de Administrația Prezidențială.

Totodată, șeful statului le-a mulțumit responsabililor din administrația locală și centrală pentru aportul la desfășurarea vizitei în bune condiții.

Comunicatul integral al Administrației Prezidențiale:

Timp de trei zile, România a fost gazda primitoare a Sanctităţii Sale Papa Francisc, care a întâlnit o societate deschisă şi diversă, o ţară bogată în tradiţii şi o naţiune încrezătoare în viitorul pe care îl construieşte prin comuniunea tuturor cetăţenilor săi, indiferent de grai sau credinţă.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, transmite salutul său călduros tuturor celor care, într-un număr impresionant, l-au întâmpinat cu bucurie pe Sanctitatea Sa, dând, la București, la Șumuleu-Ciuc, la Iași, la Blaj și la Sibiu un puternic exemplu de înţelegere şi solidaritate.

Președintele Klaus Iohannis mulțumește autorităților centrale şi locale, instituțiilor statului, care, alături de Administrația Prezidențială, au contribuit la buna desfăşurare şi succesul călătoriei apostolice a Sanctității Sale, inspirat intitulată „Să mergem împreună!”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele