Vladimir Putin a cerut o limuzină mai agresivă

47
1 minut de lectură

Limuzina de tip Aurus Senat L700 a președintelui rus, Vladimir Putin, a intrat anul trecut în atenția publicului după a patra inaugurare a liderului de la Kremlin. Potrivit lui Denis Manturov, ministrul rus al Industriei și Comerțului, președintele Putin le-a cerut designerilor unele modificări, informează Euronews.

Președintele a cerut „unele mici modificări, în special în ceea ce privește sistemul hidraulic al vehiculului, pentru că inițial suspensia era prea moale. Președintele și-a dorit o suspensie mai dură, mai brutală“, a explicat ministrul.

Vehiculul a fost fabricat în cadrul proiectului „Cortege“, implementat de NAMI (Institutul Central Științific de Cercetare în domeniul Autoturismelor și al Motoarelor) din Moscova, care are ca misiune propulsarea Rusiei pe piața autoturismelor de lux.

Interiorul limuzinei acordă atenție deosebită pasagerilor din spate, cu scaune ce se pot înclina pe spate la 45 de grade și echipate cu tapițerie de designer.

Vehiculul este de asemenea echipat cu un frigider dotat cu pahare de cristal inscripționate cu brandul Aurus și mese cu margine îmbrăcată în piele.

Limuzina va fi pusă în vânzare în Europa la finalul anului 2020, la prețul de aproximativ 150.000 de euro.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele