Voiculescu, despre bugetul PMB: Firea e ca un jucător de păcănele

21
2 minute de lectură

Luni, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, a declarat că bugetul Primăriei București este „absurd”, precizând că veniturile de 7,2 miliarde de lei preconizate sunt „minciuni”, iar pe Gabriela Firea a comparat-o cu un „un jucător de păcănele” care ar putea „să înceapă să vândă de prin casă”.

„O să vorbim despre absurdul și minciuna în cifre. E vorba de bugetul PMB elaborat de Gabriela Firea pentru anul 2020. Dacă un manager ar fi prezentat un astfel de buget acționarilor unei companii, probabil că ar fi fost ultima prezentare a acestuia în acea companie. Bugetul acesta este întruchiparea absurdului. Pare că suntem toți luați de proști. Orice buget este un plan și asta înseamnă că ne planificăm veniturile pentru anul care vine”, a precizat Vlad Voiculescu, luni, în cadrul unei conferințe de presă, conform Mediafax.

Acesta a precizat că veniturile de 7,2 miliarde preconizate de Primăria București pentru anul 2020 contrazic realitatea din anii trecuți.

„Pe 24 ianuarie a fost publicat un document PDF de 113 pagini cu 2240 de linii bugetare. În 2017 vedem că a fost ratată ținta bugetară cu puțin. În 2018 vedem că a fost ratată cu 27%. În 2019 vedem că ținta a fost ratată cu 40%. În 2020 vedem nu numai că nu se ține cont de realitate, dar plusăm minciunile din ultimii trei ani. Dacă în ultimii trei ani Gabriela Firea a mințit din ce în ce mai mult, anul acesta se întrece pe sine. Anul acesta planifică venituri de 7,2 miliarde de lei, în condițiile în care în niciun an nu am avut peste 4,2 miliarde”, a mai spus Voiculescu.

Vlad Voiculescu a mai adăugat că „la fel ca un jucător de păcănele care nu se poate stăpâni și nu poate să acopere ceea ce promite, este posibil ca Gabriela Firea să înceapă să vândă de prin casă”.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele