Voiculescu se reorientează după rezultatul la europarlamentare

330
1 minut de lectură

Dan Voiculescu a remarcat într-o postare pe blogul său că 26 mai 2019 marchează finalul unei epoci. „La 29 de ani de la primele alegeri libere de după Revoluție, românii par să-și fi modificat radical preferințele și aspirațiile“ iar „cine nu se va adapta noilor realități, va dispărea în irelevant“, comentează el, menționând de asemenea prezența masivă la vot.

Voiculescu vorbește despre o tranziție ce a început deja spre un nou model social, pe fondul consumului de new-media și relevanța predominantă a rețelelor de socializare, schimbare de care oricine va trebui să țină cont pentru a rămâne relevant.

În ceea ce privește rezultatul alegerilor la nivel european, Voiculescu remarcă pierderile electorale masive suferite de partidele tradiționale.

„Așa cum am susținut constant în ultimii 30 de ani, Stânga și Dreapta și-au pierdut semnificația. Sunt două forme goale, depășite istoric și politic, care nu mai țin pasul cu societatea. Urmează, pentru România, încă trei rânduri de alegeri: prezidențiale, locale și parlamentare. Am convingerea că fiecare nou scrutin va accentua ritmul și profunzimea schimbărilor“, a comentat Dan Voiculescu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele