Voucherele de vacanță se distribuie și în 2019

1 minut de lectură

Voucherele de vacanță vor fi distribuite și în acest an, banii necesari fiind prevăzuți în bugetele tuturor ministerelor, potrivit ministrului Turismului, Bogdan Trif.

„Au fost deja prevăzute sumele în bugetele tuturor ministerelor. Cu siguranță și anul acesta vor fi distribuite voucherele de vacanță. Este important să le acordăm în continuare pentru că au fost un motor de dezvoltare a industriei. Anul trecut, aici, pe litoral, gradul de umplere a fost de aproape 100 la sută și acest fapt s-a datorat în special acestor vouchere de vacanță”, a declarat Trif. El a precizat că distribuirea acestora către populație va începe curând, iar acestea vor fi emise și în format electronic.

„Bugetul a fost aprobat, așa că, cu siguranță, oamenii or să le primească cât mai curând. Sunt și în variantă electronică deci se pot accesa și cu card. Depinde doar de operator cum dorește să-l achiziționeze”, a mai declarat ministrul Turismului.

Lidia Truică
Jurnalist cu 27 de ani de experiență, din care 23 în presa economică. A debutat în presă in 1993 ca jurnalist la cotidianul Evenimentul Zilei și a continuat să lucreze în mai multe instituții de presă abordând domenii precum agricultura, energie, sanatate.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele