Absurdistan: Flacăra eternă de la Monumentul Eroilor Revoluției Timișoara, stinsă din cauza unei facturi neplătite

153
3 minute de lectură
Sursă foto: Facebook / Corneliu N. Vaida

Flacăra eternă de la Monumentul Eroilor Revoluției din Timișoara a fost stinsă, deoarece Primăria nu a plătit o factură de gaz în valoare de sub 6.000 de lei. Primarul Nicolae Robu s-a declarat indignat de situație, spunând că nu a știut de restanță și nici de ce nu a fost plătită, transmite Mediafax.

Un timișoarean a postat pe Facebook un mesaj în care semnala stingerea făcării eterne de la Monumemtul Eroilor și i-a transmis primarului Nicolae Robu că, dacă e nevoie, va plăti el factura, doar să o primească.

„Nu mai am aer!!! Se întâmplă în Timișoara anului 2019, la 30 de ani de la Revoluția din ’89! Flacără eternă a monumentului Eroilor Martiri din 1989 din Cimitirul Eroilor nu mai arde, din cauză că Primăria Timișoara nu a plătit factura de gaz!!! Domnule Robu, dacă e nevoie, plătesc eu factura, doar să mi-o trimiteți pe mail!”, se arată în postare.

Primarul Nicolae Robu a declarat, marți, într-o conferință de presă, că este inadmisibil faptul că flacăra eternă a fost stinsă și că este indignat la maxim de situația creată, precizând că flacăra a fost reaprinsă după ce municipalitatea a achitat factura de gaz.

„Vă închipuiţi reacția mea și trăirea mea. Sunt extrem de indignat. Inclusiv aseară (luni – n.a) am insistat până târziu, nu mă interesează că e ora 22 sau 23, vreau să se dea drumul la gaz, să se dea drumul la flacără. Noi suntem în conflict cu firma, s-a ajuns la proces. Era o sumă de nimica de plătit, sub 6.000 de lei. Îi plăteam instantaneu. Au fost plătiţi ieri dimineaţă (luni – n.r.) banii, eu nu am știut de întrerupere, numai că nu s-a putut da drumul la gaz până azi de dimineaţă (marți – n.a.). Au fost plătiţi fără ca eu să mai fiu informat de tot scandalul. Ştiam de vineri că trebuie să plătim niște bani”, a spus edilul Timișoarei.

Potrivit acestuia, marți i s-a explicat că nu s-a putut da luni drumul la gaz deoarece s-a constatat că nu s-a făcut revizie în ultimii doi ani la instalaţia de gaz şi că trebuia făcută acum, contra unei sume de 260 de lei.

„Evident că s-a plătit imediat și s-a dat drumul. Este absolut condamnabil că s-a întâmplat aşa ceva. (…) Nu știu cât de veche era restanța, de ce nu s-a plătit. Dacă administratorul a acţionat astfel încât să ne creeze o problemă de imagine, deși nu era cazul să întrerupă și să aștepte puțin, e una. Dacă şi-au făcut datoria şi aparatul primăriei este de vină, atunci e alta. Trebuie să mă lămuresc”, a mai spus Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele