Activitatea la Ambasada României în Spania se suspendă

45
1 minut de lectură

Ministerul Afacerilor Externe informează că două persoane care își desfășoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19.

„Starea celor două persoane este bună. Au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora.

MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Regatul Spaniei va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

Totodată, MAE precizează că activitatea secției consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente”, se arată într-un comunicat al MAE.

În urmă cu două zile, un diplomat de la Ambasada României în Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Ministerul Afacerilor Externe. MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Marele Ducat al Luxemburgului va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele