Al 32-lea caz de coronavirus este un polițist de frontieră din Iași

95
2 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

UPDATE: Bărbatul de 32 de ani, din Iași, confirmat miercuri cu noul COVID-19, este polițist de frontieră, au declarat autoritățile locale, și este posibil ca el să fi călătorit în interes de serviciu în Varșovia, unde a intrat în contact cu un caz confirmat din Polonia.

Carmen Dorobăț, șeful Spitalului de Boli Infecțioase Iași, a declarat că bărbatul de 32 de ani este polițist de frontieră, potrivit Mediafax.

Deocamdată nu se știe cum a luat acesta virusul de la un alt caz confirmat din Varșovia, însă, surse locale arată că bărbatul ar fi călătorit în Polonia în interes de serviciu.

Știre inițială:

Autoritățile au depistat un nou bolnav de coronavirus, fiind vorba despre un bărbat din Iași, iar numărul persoanelor infectate ajunge la 32, anunță autoritățile, citate de Mediafax.

„A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 ani din Iași, contact cu un caz confirmat în Varșovia, era în autoizolare din data de 9.03.2020“, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

În cursul zilei de miercuri alte două persoane au fost confirmate cu infecție cu Covid-19. Una dintre ele ste un bărbat tot din Iași, iar altul un medic de la Spitalul Gerota din București. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele