Dosar penal pe numele fostului ofițer MAI depistat cu coronavirus

106
1 minut de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Un dosar penal a fost deschis pe numele fostului ofițer MAI confirmat cu Covid-19, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deoarece acesta nu a spus că a fost plecat în Israel și a infectat mai multe persoane din București, informează Mediafax.

GCS anunță că în cazul bărbatului de 60 de ani diagnosticat cu Covid-19 a fost deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2.

„Facem precizarea că, pe numele lui a fost deschis un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii Prev de art 352 CP (zădărnicirea combaterii bolilor)“, potrivit GCS.

Ofițerul este trecut în rezervă de Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din 2015 și a declarat iniţial pe proprie răspundere că nu a călătorit în afara ţării, însă ulterior le-a spus medicilor că s-a întors din Israel la 26 februarie.

În total, șase persoane au fost infectate de ofițerul trecut în rezervă, între care fiul, nora gravidă și nepotul său, în vârstă de trei ani. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele