Alte nemulțumiri ale lui Trump față de opiniile lui Bolton: „Mă ținea pe loc!”

36
1 minut de lectură
Sursa: Facebook

Președintele american Donald Trump a afirmat că John Bolton, consilierul său pentru Securitate Națională, pe care l-a concediat în urmă cu câteva zile, îl “ținea pe loc” în ceea ce privește Venezuela și Cuba, informează agenția Bloomberg, citată de Mediafax.

Administrația Donald Trump a impus sancțiuni economice dure împotriva Venezuelei, în încercarea de a provoca schimbarea regimului de la Caracas, condus de Nicolas Maduro. Această strategie a fost promovată în mod agresiv de Bolton.

Președintele SUA a refuzat în repetate rânduri să excludă posibilitatea unei intervenții militare împotriva regimului Maduro.

De altfel, Donald Trump a afirmat joi că opiniile sale privind Venezuela erau „mult mai puternice” decât cele ale lui Bolton.

„De fapt, opiniile mele despre Venezuela, și în special despre Cuba, erau mult mai puternice decât cele ale lui John Bolton. Mă ținea pe loc!”, a afirmat Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

Elliott Abrams, emisarul special al SUA pentru Venezuela, a subliniat recent că demiterea lui Bolton nu va avea niciun impact asupra strategiei Washingtonului privind Venezuela, adăugând că sprijinul pentru liderul opoziției de la Caracas, Juan Guaido, este „bipartizan”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele