ANAF rambursează TVA în valoare de 2,6 miliarde lei, în martie

58
Sediu ANAF / Foto Bogdan Cristel
1 minut de lectură

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) rambursează, în luna martie, TVA în valoare de 2,6 miliarde de lei, conform unui comunicat de presă transmis miercuri.

Potrivit instituției, suma include, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA soluţionate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date până la 19 ianuarie 2019. Astfel, deconturile cu restituire şi compensare se ridică la 2,12 miliarde de lei, iar deconturile cu compensare integrală au un cuantum de 401,3 milioane de lei, în timp ce în cazul deconturilor cu compensare parţială suma este de 86,2 milioane de lei.

Pentru sumele de restituit, care totalizează 2,08 miliarde de lei, plata efectivă este realizată în două tranșe: prima tranșă este de 735,7 milioane de lei, iar tranșa a doua de 1,346 miliarde de lei.

Lidia Truică
Jurnalist cu 27 de ani de experiență, din care 23 în presa economică. A debutat în presă in 1993 ca jurnalist la cotidianul Evenimentul Zilei și a continuat să lucreze în mai multe instituții de presă abordând domenii precum agricultura, energie, sanatate.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele