Asfalt turnat peste zăpadă în Cluj-Napoca

27
2 minute de lectură
Foto: Mediafax

Într-o piață din Cluj-Napoca se toarnă asfalt peste stratul de zăpadă, a atras atenția un cetățean care a reclamat situația la Primărie și a cerut verificarea situației. „Așa își bate joc Primăria Cluj-napoca de banii publici”, a scris clujeanul pe Facebook, unde a postat și un film.

Bărbatul a postat vineri pe Facebook un film în care se văd angajații care lucrează la asfaltarea drumului. El povestește că a sunat la Primăria Cluj-Napoca pentru a reclama situația, dar a fost pasat de la un birou la altul.

„Așa își bate joc Primăria Cluj-Napoca de banii publici în 17 ianuarie. Se toarnă asfalt fierbinte peste stratul de zăpadă în Piața 1 Mai din Cluj-Napoca. Mașini fără inscripționare, unul are numere de MM. O armată de muncitori a rezolvat repede problema. Am sunat la primărie să fac o sesizare unde m-au pasat la 3 persoane, iar la final mi s-a spus, pe un ton plictisit, cu aer de weekend, că o să verifice. Turnarea asfaltului a durat cam 45 de minute, fără nicio jenă, pe zăpadă”, se arată în postare.

Bărbatul a declarat că îi cere primarului Emil Boc să intervină pentru a verifica situația.

„Să vadă cine a dat autorizație să se asfalteze pe zăpadă, să verifice cum se va deconta acea lucrare”, a spus clujeanul pentruMediafax..

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele