Atac la Rovana Plumb: Mamițica îi construiește lui Goe un viitor

211
3 minute de lectură

Adrian Țuțuianu, unul dintre cei excluși anul trecut din PSD, acuză că PSD Dâmbovița a devenit „o afacere de familie”, după alegerea fiului Rovanei Plumb în funcția de vicepreședinte al organizației: „Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor”, informează Mediafax.

„Ce se întâmplă acum în PSD Dâmbovița întrece orice scenariu pe care vreun dușman al partidului și l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizația a devenit o afacere de <famiglie>, în care puterea de decizie nu mai aparține celor merituoși, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu: RovAna <Pauker> Plumb, președinte; Andrei <Goe> Plumb, desemnat aseară vicepreședinte. Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor. Sunt surprins de lipsa cvasitotală de reacție a organizației. Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înțeles: să gireze în continuare acești impostori la conducere, care nu au scrupule în a-și atinge scopurile (afaceri personale și atât)”, scrie Adrian Țuțuianu pe Facebook.

Fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița, în locul Ofeliei Robescu. Aceasta a demisionat din funcție în cadrul ședinței de luni seara a Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, organizație condusă de Rovana Plumb.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița au fost luate mai multe măsuri organizatorice, una dintre ele fiind completarea Biroului Politic Județean.

„În primul rând, s-a completat Biroul Politic Județean cu două locuri, ca vicepreședinți, în persoana domnului primar de la Braniștea, Țachianu Marian, și a domnului primar Buibăr Iulian, care este primarul de la Răscăieți, Răscăieți fiind prima localitate în topul câștigătorilor din județul Dâmbovița ai PSD. De asemenea, a demisionat din Biroul Politic Județean Ofelia Robescu, ca vicepreședinte, și în locul doamnei Ofelia Robescu a fost ales domnul Andrei Plumb ca vicepreședinte”, a anunțat Rovana Plumb la finalul ședinței.

Locul Rovanei Plumb în Camera Deputaților, după ce aceasta a fost aleasă în Parlamentul European, va fi ocupat de Sandu Dănuț Gabriel, primarul comunei Voinești, din județul Dâmbovița.

Rovana Plumb a anunțat că și-a depus mandatul în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița și a fost reconfirmată în funcția de președinte al organizației. În cadrul ședinței au fost stabiliți și cei 143 de delegați ai organizației la Congresul PSD din 29 iunie.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele