Bădălău: Majoritatea românilor din Diaspora sunt „fetele alea de le duc ăștia“

295
2 minute de lectură

Urmăriți-ne și pe Facebook

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie“ să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia“, relatează Mediafax.

„În afara faptului că e o discriminare, dânșii să voteze trei zile și noi una… Mie nu poate să mi se dea un drept și altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care și dânșii… Acum e discuția pe câte locuri dăm în Diaspora. Dacă vreți să puneți pe listă și Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, pașapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăștia, eu știu, nu știu, nu ilegal, da’…”, a declarat Niculae Bădălău într-o conferință de presă susținută la Giurgiu.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor „o nebunie“.

Până la ora transmiterii știrii, Niculae Bădălău nu a putut fi contactat pentru a-și explica declarația.

În august 2018 Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căreia lăutarii au cântat despre „nașul Bădălău“ și au jignit Diaspora.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa….că și ăștia a zis «M…PSD» Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai, lai, lai că noi ne pi…m pe ea“, a spus lăutarul la microfon. ■

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele