Bărbat împușcat în Prahova de un polițist care păzea o secție de vot

52
2 minute de lectură

Potrivit IPJ Prahova, un agent de poliţie, care păzea grădiniţa din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată o secţie de votare, a fost atacat sâmbătă seara de un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, conform Mediafax.

„Aceştia au manifestat acte de violenţă, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul şef principal de poliţie aflat în serviciul de pază, unul dintre aceştia atacând fizic poliţistul”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Potrivit acestora, poliţistul a tras cu arma din dotare în piciorul agresorului.

În sprijinul poliţistului a intervenit şi o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova pentru a proteja Secţia de votare pe timpul nopţii.

Poliţiştii susţin că agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Câmpina.

La nivel naţional, este mobilizat un dispozitiv de peste 39.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi lucrători de la alte structuri operative: 20.000 de angajaţi ai MAI răspund de paza şi protecţia celor 18.748 de secţii de votare din întreaga ţară, peste 3.600 de specialişti din MAI vor verifica şi soluţiona sesizările privind posibilele incidente electorale, iar restul de efective mobilizate vor asigura ordinea publică la nivel naţional”, a declarat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele