Barna: Băsescu are un tupeu special când acuză USR că ar fi partid neomarxist

31
3 minute de lectură

Dan Barna a declarat, marți, că Traian Băsescu „are un tupeu special” atunci când acuză USR că ar fi un partid neomarxist și l-a sfătuit să rămână „în barca lui”, iar „dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decență ar putea să încerce”, transmite Mediafax.

„Pentru un domn care se plângea ipocrit prin 2004 că țara are de ales între doi comuniști, dl. Traian Băsescu are un tupeu special atunci când acuză USR că e un partid neomarxist. În Alianța USR-PLUS nu o să găsiți nici comuniști, nici securiști, nici foști feseniști și nici nostalgici. O să găsiți însă oameni cu privirile spre viitor, ale căror vorbe și fapte nu lasă loc de dubii și termeni învățați recent. În fapt, supărarea domniei sale vine din relevanța fără precedent pe care USR și PLUS o au în Parlamentul European pe holurile căruia poate fi văzut și el bâjbâind uneori. Îl asigur că suntem de abia la început și încă mai avem multe de spus”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El l-a sfătuit pe fostul președinte să rămână ”în barca lui”. „Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decență ar putea să încerce. Ar fi o premieră”, a conchis liderul USR.

Pentru un domn care se plângea ipocrit prin 2004 că țara are de ales între doi comuniști, dl Traian Băsescu are un tupeu…

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 19 noiembrie 2019

La începutul anului 2019, istoricul Marius Oprea susținea că în spatele înființării partidului lui Dacian Cioloș, PLUS, s-ar afla anchetatorul său de la Securitate, Alexandru Iordache. Ulterior, Cioloș a dezmințit informațiile și a anunțat că toți membrii PLUS vor trebui să dea o declarație pe proprie răspundere că nu au colaborat cu Securitatea, iar pentru cei care vor candida la funcții de conducere se vor solicita adeverințe de la CNSAS.■

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele