Beto O’Rourke și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale americane din 2020

33
1 minut de lectură

Beto O’Rourke (foto) a anunțat astăzi că va candida în 2020 pentru funcția de președinte al Statelor Unite și a făcut apel la unitate în rândul cetățenilor, pentru a înfrunta problemele cu care se confruntă țara, relatează CNN.

„Este un moment definitoriu pentru această țară și pentru fiecare dintre noi“, a declarat fostul membru al Congresului american într-un material filmat prin care își anunță candidatura.

„Dificultățile cu care ne confruntăm acum, crizele interconectate din economie și democrație nu au fost niciodată mai mari“, a adăugat Beto O’Rourke, în vârstă de 46 de ani.

O’Rourke a precizat că va organiza un eveniment electoral pentru a-și anunța în mod oficial campania în orașul El Paso din statul american Texas, la 30 martie.

În materialul video, O’Rourke a declarat că va conduce „o campanie pozitivă ce va scoate la iveală tot ce e mai bun din oameni și care are ca scop unificarea unei țări foarte divizate“.

Beto O’Rourke a fost candidatul Partidului Democrat din SUA pentru un post de senator din partea statului Texas, în cadrul alegerilor din noiembrie, dar a fost învins de senatorul republican Ted Cruz.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele