Cataramă: Conducerea Dreptei Liberale a cerut membrilor să nu voteze la al doilea tur

771
2 minute de lectură
Viorel Cataramă. Sursă: Facebook

Viorel Cataramă a anunțat că Biroul Politic Național al Dreptei Liberale, întrunit sâmbătă, a decis să ceară membrilor și simpatizanților partidului să nu se prezinte la turul al doilea al alegerilor prezidențiale de duminica viitoare, potrivit Mediafac.

„Biroul Politic Național, întrunit în ședința în data de 16 noiembrie, a hotărât să solicite membrilor și simpatizanților partidului să nu se prezinte la vot la al doilea tur al alegerilor prezidențiale.
România va avea de ales intre doi socialiști, ori Dreapta Liberală nu poate și nu va vota niciodată reprezentanți ai stângii”, a declarat Viorel Cataramă, pentru Mediafax.

Votul la al doilea tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 24 noiembrie.

Al doilea tur de scrutin va fi între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Potrivit rezultatelor finale prezentate joi de Biroul Electoral Central (BEC) a obținut, în primul tur al alegerilor, 37,82%, Viorica Dăncilă – a avut 22,26%, iar Dan Barna – 15,02%.

Votarea în țară are loc duminică, 24 noiembrie 2019, între orele 7.00 și 21.00, cu posibilitatea de prelungire până cel mai târziu la ora 23.59 pentru alegătorii care se află la sediul secției de votare la ora 21:00, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare. Votul în diaspora se va desfășura de pe 22 până pe 24 noiembrie.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele