Cazurile de decese provocate de gripă au ajuns la 109

O femeie de 81 de ani din Bucureşti şi un bărbat de 79 de ani din judeţul Olt au murit din cauza gripei, anunţă Institutul Naţional de Sănătate Publică, precizând că numărul deceselor, în acest sezon, a ajuns la 109, informează Mediafax.

Femeia de 81 de ani din București a murit fiind confirmată cu virusul gripal tip A. Victima avea și alte condiți medicale preexistente, iar decesul a fost înregistrat ieri. Bărbatul de 79 de ani din județul Olt, ucis de virusul gripal tip A, nu avea condiții medicale preexistente. Niciuna dintre victime nu fusese vaccinată antigripal.

Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns, în acest sezon, la 109. La 30 ianuarie, ministrul Sănătății, Sorin Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele