Cine muncește cel mai mult în PNL. Orban a elogiat-o, că l-a depășit la hărnicie și rezistență

260
2 minute de lectură

Președintele PNL participă la conferința de alegeri a organizației București unde a elogiat-o pe Violeta Alexandru, lidera interimară a formațiunii. Ludovic Orban a spus că nu își imagina că cineva poate fi mai dedicat și mai muncitor, mai neobosit decât el. De anul trecut, de când a numit-o președinte interimar la PNL București, Orban a realizat că această persoană există și a indicat-o pe Violeta Alexandru. Fostul președinte al organizației, Cristian Bușoi, care și-a dat demisia cu scandal, aplanat cu promisiunea că va prinde încă un mandat de europarlamentar, a strâmbat puțin din nas și a aplaudat anemic.

Orban i-a tăiat orice speranță lui Ciprian Ciucu și i-a spus că se va ocupa de reorganizarea PNL Sector 6 și nu va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei, așa cum își dorește acesta. Cel mai probabil, candidatul la fi Violeta Alexandru.

Atât secretarul general, Robert Sighiartău, cât și Ludovic Orban au spus clar că PNL nu va merge în alianță cu USR PLUS în alegeri la Primăria Capitalei.

„Vom câștiga Bucureștiul!” a afirmat și Orban și le-a cerut tuturor să se implice pentru că, pentru Capitală, inclusiv sectoarele, „nu există altă soluție decît PNL”

„În campanie, la luptă, pe străzi, din casă în casă!”, i-a îndemnat președintele PNL pe cei prezenți, în stilu-i războinic caracteristic atunci când mobilizează masele.  

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele